POLÍTICA DE PRIVACITAT

Política de privacitat i protecció de dades

Sóc MARIBEL BELLA ORRIT, propietària de la pàgina web www.maribelbella.com.

A través de la meva web compleixo amb la normativa de protecció de dades (Llei  Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Real Decret 1720/2007 de 21 de desembre per al qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica). Totes les dades seran guardades en arxius donats d’alta a l’Agència Española de Protecció de Dades.

Per a la navegació dins la pàgina web, no és necessari que facilitis cap dada de caràcter personal.

En alguns casos, pot ser que em facilitis les teves dades a través dels següents canals:

    1. Si et subscrius a la newsletter.
    2. Si m’envies un correu electrònic.
    3. Si ets un client, proveidor o col·laborador.
    4. Si m’escrius a través del formulari de correu electrònic del web.

En cada cas, les dades podran ser incorporades a un fitxer, del qual en sóc responsable de la gestió i tractament. La seguretat de les teves dades està garantida y t’asseguró que s’utilitzaran únicament amb la finalitat que les vas facilitar.

Les persones subscrites a la newsletter rebran els meus articles per correu electrònic. A més a més, també rebran informació puntual de cursos o tallers així com altres continguts d’interès i relacionats directament amb la temàtica del web. En cap cas cediré les dades a terceres persones.

En tot moment, si desitges exercir el teu dret a oposició, accés, rectificació o cancel·lació de dades, pots escriure’m un correu a hola@maribelbella.com i contactaré amb tu per atendre la teva petició.

Per qualsevol altre dubte, pots escriure’m i en parlem.