AVÍS LEGAL

 1. Identitat i titular de la pàgina web

  Aquest lloc web és propietat de MARIBEL BELLA ORRIT, amb DNI 52309470H i amb domicili al C/ Segarra 9 2-2 de Solsona. Pots contactar amb mi  a través del següent correu: hola@maribelbella.com.

 2. Propietat intel.lectual

  Els continguts d’aquest web (tots els textos i algunes imatges) estan subjectes a drets d’autor. En cap cas es podran reproduir o difondre amb finalitats comercials.

  Qualsevol contingut que aparegui al web i que no sigui propi, es citarà clarament la font o la referència.

 3. Normes d’ús

  Com a propietària del web www.maribelbella.com em reservo el dret a rebutjar o esborrar qualsevol comentari ofensiu o que atempti contra la finalitat i la filosofia d’aquest lloc. En cap cas seré responsable de les opinions que els usuaris puguin deixar.

 4. Protecció de dades

  En aquest web compleixo la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Per a més informació, pots visitar l’enllaç a la política de privacitat.

 5. Exclusió de responsabilidad

  No seré responsable en cap cas dels danys o prejudicis de qualevol tipus resultat de programes maliciosos que es puguin podruir.

  Pel que fa als enllaços externs d’altres professionals o particulars que es puguin citar a la web, es farà  com a exemple. En cap cas exerceixo cap control sobre aquestes webs i per tant no tinc cap responsabilitat al respecte.

 6.  Modificació dels continguts de l’avís legal

  Aquestes condicions podran ser modificades en qualsevol moment en funció de l’evolució del web i dels continguts que s’hi ofereixen.