Pisos

La del primer obre la caixa de llauna i furga els números de cera fins que troba un 4 i un 5. Avui és el seu aniversari. Un desig. Un desig. Un desig. Ja està. Reciclarà el dels últims tres anys. Com que encara no s’ha complert hi afegirà al final de la frase les paraules “d’una puta vegada”. Així guanyarà força. “Que el meu home s’enamori d’una altra dona d’una puta vegada”. Sí. És aquest. Ja el té. Respira i somriu.

La del segon diu: “no tinc temps d’enamorar-me” i en aquell precís moment s’adona que ja és massa tard mentre el nou company de feina li mossega el coll aprofitant que el marit no tornarà fins al vespre. Sospira i amb el sospir desitja que això sigui l’inici d’una relació tan especial com la que enveja del matrimoni del primer.

La del tercer també celebra l’aniversari del gos que va comprar fa un any. Ho va fer en un rampell el dia que al replà es va trobar la del segon amb roba d’esport, amb les cuixes bronzejades i tonificades i amb el gos a punt d’anar a córrer. “Ja ho sé, per sortir de la depressió m’anirà bé tenir un gos”. Un any més tard, una dona i un gos jeuen deprimits al sofà.

Desitjos.

Una aura d’expectativa que creix i s’alimenta darrere les portes que mai obrirem.


  1. Nora Almada

    12 abril

    Excelente. Me.ha encantado!

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *